Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@05:01:03 GMT

امکان خرید آنلاین سیمان در بورس فراهم شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۰۴۴۳

متقاضیان خرید سیمان در بورس می‌توانند از این پس سفارشات 10 تا 100 تن را از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری فارابی به صورت آنلاین و با قیمت رقابتی خریداری کنند.

خرید سیمان با قیمت رقابتی در کارگزاری فارابی

پس از عرضه موفق سیمان به صورت عمده در بورس کالا و پایان قیمت‌گذاری دستوری آن، این‌بار نوبت به عرضه خرد سیمان در بورس رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریور ماه امسال زمزمه‌های فروش خرد سیمان در بورس آغاز شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد با درج نماد گواهی خرید سیمان فارس، سیمان صوفیان، سیمان ارومیه و... در بورس، شرایط خرید سیمان از بورس برای فعالان خرد صنعت ساخت‌وساز شده است. به‌این‌ترتیب متقاضیان خرید سیمان از بورس، می‌توانند از طریق سامانه معاملاتی فارابیکسو در کارگزاری فارابی، نسبت به خرید سیمان با قیمت رقابتی، به میزان مورد نیازشان اقدام کنند.

گفتنی است تا پیش از این معاملات خرد سیمان هم در بورس کالا انجام می‌شد که مشکلات متعددی را برای خریداران ایجاد کرده بود؛ اما از این پس خریداران بین 10 الی 100 تنی سیمان می‌توانند به‌راحتی از طریق  سامانه معاملات آنلاین فارابی، سیمان مورد نیازشان را خریداری کرده و سپس از طریق باربری‌های مجاز، محصول خریداری شده را تحویل بگیرند.

دریافت کد بورسی برای خرید سیمان

لازم است بدانید متقاضیان خرید سیمان در بورس، باید قبل از اقدام به خرید گواهی سپرده، کد معاملاتی سهام داشته باشند. کد معاملاتی سهام یا کد بورسی متفاوت از «کد معاملاتی بورس کالا» است و اگر تاکنون اقدام به دریافت کد معاملاتی سهام نکرده‌اید، می‌توانید با کلیک بر روی این لینک فرایند ثبت‌نام کد بورسی و احراز هویت خود را به صورت آنلاین و رایگان انجام داده و نام‌کاربری و رمز عبور فارابیکسو (سامانه معاملاتی آنلاین کارگزاری فارابی) جهت خرید گواهی سپرده کالایی دریافت کنید.

پس از ورود به حساب کاربری در سامانه فارابیکسو، با جستجوی نماد گواهی سیمان، شرکت مورد نظر را پیدا کرده و با انتخاب حجم، قیمت خرید و شارژ حساب کاربری، سفارش‌تان را ثبت کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نماد مورد نظر، می‌توانید با مراجعه به سایت بورس کالا، اطلاعیه گشایش هر نماد را در بخش «اعلانات بازار مالی» مشاهده کنید.

گفتنی است حداقل حجم سفارش روزانه خرید سیمان در بورس توسط هر کدمعاملاتی، 10 تن و حداکثر 100 تن است. معاملات سیمان به صورت حراج تک قیمتی بوده و پس از دریافت سفارشات و کشف قیمت روز، به صورت یکجا در همان قیمت کشف شده انجام‌ می‌شود. همچنین کارمزد معاملاتی گواهی سیمان، 0.24 درصد بوده و 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز در هنگام خرید گواهی سپرده سیمان، از حساب خریدار کسر می‌شود.

تحویل سیمان از انبار بورس کالا

با توجه به نوع معاملات سیمان، امکان خرید و فروش مجدد گواهی‌های خریداری شده وجود ندارد و خریدار سیمان باید نسبت به تحویل کالا در موعد مقرر اقدام کند تا شامل جریمه انبارداری نشود.

خریدار برای تحویل سیمان از انبار بورس کالا و انتقال آن، باید آدرس و محل دقیق انبار خود و همچنین شرکت باربری برای حمل را از طریق سامانه اعلامی کارگزاری فارابی تعیین کند. لینک سامانه، نام کاربری و رمز ورود به آن به همراه آموزش کامل نحوه تحویل سیمان - یک روز پس از خرید - توسط کارگزاری فارابی برای خریدار پیامک می‌شود.

پس از ثبت اطلاعات باربری و مقصد تحویل کالا توسط مشتری، این اطلاعات به شرکت تولیدکننده، جهت هماهنگی و تحویل کالا ارسال می‌شود.

آموزش نحوه خرید گواهی سپرده سیمان از بورس

از طریق این لینک می‌توانید فایل آموزشی نحوه خرید گواهی سپرده سیمان از بورس را دریافت کرده و با ثبت‌نام در کارگزاری فارابی، به سادگی از طریق سامانه معاملات آنلاین فارابیکسو، سیمان مورد نیاز را خریداری کنید.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه خرید سیمان از بورس کالا و تحویل آن، می‌توانید با مرکز تماس 24 ساعته کارگزاری فارابی به شماره 1561 تماس بگیرید.

** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان خرید گواهی سپرده کارگزاری فارابی سامانه معاملات طریق سامانه سیمان در بورس سیمان از بورس کد معاملاتی خرید سیمان بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: پس از انتشار این نامه و حواشی آن، عده‌ای از کارشناسان می‌گویند تهیه این نامه و انتشار آن مغرضانه و جهت فشار به دولت جهت تغییر سیاست‌های ارزی بود و از آن منظر که جمع‌کردن امضا‌های این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا دنبال شده است، شاید بتوان گفت موضوع به بروز برخی اختلافات در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مربوط است و مدیرعامل بورس کالا مأمور شده است از این طریق انتقاد از سیاست‌های ارزی را پررنگ‌تر کند.

‌چندی پیش بود که بانک مرکزی از ممنوعیت صدور گواهی سپرده طلا توسط بانک‌ها خبر داد؛ بورس کالا نیز در واکنش به این اقدام، ضمن مخالفت، تاکید کرد بازاری را غیر از بورس کالا برای مبادله گواهی سپرده قبول ندارد.

دوماه بعد از این بخشنامه بانک مرکزی، بورس کالا نیز با افتتاح نخستین خزانه غیربانکی طلا در بازار سرمایه، حجم موجودی طلا در خزانه‌های بورس کالا را به ۶ تن افزایش داد.

همچنین موضوع عرضه سکه و شمش طلا در مرکز مبادله ایران، موجب گلایه بورس کالا شد در حالی که بانک مرکزی معتقد است اگر قرار باشد به عنوان هاد متولی پاسخگوی بازار ارز، سکه و طلا باشم، قطعا مدیریت این بازار باید در مرکزی با نظارت بانک مرکزی انجام شود.

به هر حال نامه مذکور به دلیل تایید و تکذیب‌های مکرر سر و صدای زیادی ایجاد و به ذهنیت اختلافات وزارت اقتصاد با بانک مرکزی دامن زد.

پس از انتشار این نامه، احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مصاحبه‌ای گفت که نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد، چون اولا اصلا خطاب به رهبر انقلاب نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند، دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولان مربوطه مثل ئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اول رئیس‌جمهور شود، سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود.

به گفته وی، این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا آن را امضا کنیم؛ آقای جهرمی بورس کالا به من زنگ زد، گفت نامه علیه سیاست‌های بانک مرکزی را امضا کن، چیز بدی نیست.

وی افزود: این در حالی است که خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد رئیس‌کل بانک مرکزی رفتیم و مسائل خود را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم، هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم.

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران درباره موضوعات مطرح‌شده درخصوص نامه مذکور گفت: اصلا قرار نبود این نامه رسانه‌ای شود، بورس کالا پیگیر امضای این نامه بود، طبق آنچه به ما گفته بودند این نامه خطاب به مسئولان رده بالای کشور نوشته شده بود و نامی به عنوان گیرنده نامه به ما گفته نشد‌.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران ادامه داد: تولیدکنندگان صنعت آلومینیوم مواد اولیه خود را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند. یعنی نزدیک به ارز بازار غیررسمی، اما فروش محصولات و تبدیل ارز آن با قیمت نرخ نیمایی انجام می‌شود که با این قیمت‌ها نمی‌توان کار کرد. برای اینکه مردم وارد تولید شوند باید این سیاست اصلاح شود.

گودرزی در پاسخ به این سوال که چرا این مشکلات با مسئولان دولت مطرح نشد و روش نامه‌نگاری انتخاب شد؟ گفت: در بیشتر مواقع مسئولان با صادرکنندگان و اتاق‌های بازرگانی مشورت نمی‌کنند و بعد از بروز مشکل تازه به یاد ما می‌افتند که بخش عمده‌ای از کار خراب شده است، ولی باید با مسئولان در این زمینه صحبت می‌شد.

فارس در پایان نوشت: نکته جالب ماجرای نامه مذکور به امضای این نامه توسط انجمن‌هایی مانند کفش و نساجی باز می‌گردد که صادرات آن‌ها بسیار ناچیز است و ارزی به سامانه نیما وارد نمی‌کنند. قطعا اختلاف در مدیریت‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما ضرورت دارد با همسویی بیشتر، اختلاف‌نظر‌های جزئی نیز در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دولت مدیریت شده و به یک صدای واحد بینجامد.‌کاهش سرمایه‌گذاری در کشور، اتخاذ تصمیم‌های عجولانه در موضوعات اقتصادی، ایجاد نوسانات ارزی، کاهش هم‌صدایی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و به دنبال آن کوچک شدن سفره مردم، تنها بخشی کوچک از این اختلافات اقتصادی است که امیدواریم با ورود معاون اول رئیس‌جمهور و مدیریت اختلافات در تصمیم‌گیری، این مشکل نیز رفع شود.

دیگر خبرها

  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد